Navodilo in pravila za nalaganje TV serij

Iz Partis Wiki
Skoči na: navigacija, iskanje

Ostalo:

  • Pri vsaki epizodi TV serij se lahko naloži SAMO 1 torrent določene kvalitete (torej 1x x264, 1x 720p, 1x 1080p ter 1x 1080i)
  • Če je prvič naložena sezona brez podnapisov se lahko drugič naloži z podnapisi.
  • Če se naloži pack sezone določene serije in sezone - npr. Game.of.Thrones.S01.720p-DIMENSION in še nato enak pack s slovenskimi podnapisi, se nato pack brez podnapisov briše vendar le v primeru, če so le-ti podnapisi primerni (velja samo za pack s slovenskimi podnapisi in ne z podnapisami CRO, SRB, BOS,...V nasprotnem primeru se torrent briše)


Dovoljeno je:

  • Dovoljeno je pri torrentu podati kratico -PARTIS če torrent vsebuje končen paket in so bili posamezni deli prenešeni iz trackerja partis.si (naprimer: Prenesem vse dele neke serije iz partisa v razčlenjenih torrentih in sestavim en torrent vseh delov ter dodam kratico -PARTIS in uploadam / naložim na partis.si


Prepovedano je:

  • Ni dovoljeno enakemu releasu oz. epizodam dodajati podnapise ter ga nato ponovno naložiti-npr. da se naloži 2x Game.of.Thrones.S01E01.x264-KILLERS vendar drugič s podnapisi .
  • Prepovedano je naložiti torrent oz. TV serijo, ki vsebuje ZIP/RAR datoteke.Beri tudi pravila o Freeleech (FREE) -> http://wiki.partis.si/index.php?title=Pravila_Freeleech_(FREE)


Glede poimenovanja si preberite -> http://wiki.partis.si/index.php?title=Izgled_torrenta_in_poimenovanje


Kaj, ter kako lahko in kaj ne smem nalagati -> http://wiki.partis.si/index.php?title=Kaj_moram_upo%C5%A1tevati_pri_ustvarjanju_torrent_datotekeOsebje spletnega portala si pridržuje pravico, da vam ob morebitnem delovanju v nasprotju s katerimkoli naštetim pravilom dodeli sankcijo (opozorilo)! Prav tako si pridržujemo pravico, da vam dostop do portala trajno onemogočimo ob večkratni kršitvi zgornjih pravil oz. ob večji kršitvi le-teh.


Osebje spletnega portala partis.si, 08.05.2017 ob 21:00